Rabobank Clubkas Campagne 2018 -> Stem op Dierenwei Geitenbrij

Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 150.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als klant van onze bank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Hoe kan ik stemmen?
Alle klanten vanaf 12 jaar waarvan het e-mailadres bij ons bekend is, hebben per mail een unieke stemcode ontvangen. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kunt u van vrijdag 31 augustus tot en met maandag 24 september op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.

Iedere stem is geld waard!
Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete club(s). Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van de stemmen!

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

https://www.clubkascampagne.nl/denbosch/clubkascampagne

Help ons aan een mooie bijdrage, dus stem op ons! Dierenwei Geitenbrij